OVER TOSCA ABRAHAMS

OVER TOSCA ABRAHAMS

with Geen reacties

Afgestudeerd HBO student Creative Media & Technologie. Gefascineerd door de snelle technologische ontwikkelingen en de invloed daarvan op de maatschappij. Probeert door middel van TOSCAA.NL te inspireren en te blijven ontwikkelen op het gebied van content schrijven, social media implementatie en trends & ontwikkelingen. 

Tosca Abrahams is opgegroeid op de boerderij, heeft gestudeerd in Enschede & Tilburg en is afgestudeerd in Amsterdam. In april 2016 kwam ze toevallig op het eiland Terschelling terecht en is ze daar niet meer weg gegaan. Heeft de horeca in hart & nieren zitten, maar wordt pas echt gelukkig van de horeca in combinatie met de creatieve industrie.

Vaardigheden:

• content schrijven
• visualisatie (grafisch/vrij werk)
• trendwatching
• concept-ontwikkeling (op basis van trends)
• branding & identity
• marketing & communicatie