Over TOSCAA.NL

Over TOSCAA.NL

with No Comments

TOSCAA.NL
Welkom op Toscaa.nl – Toscaa is het online platform (magazine/tijdschrift/blog/website) met voedsel voor de ziel in de vorm van inspirerende content.

De content is voor iedereen die opzoek is naar meer diepgang op het gebied van lifestyle, met een interesse in technologie, food en human brains.

Toscaa.nl wil inspireren, je kennis vergroten, je aan het denken zetten en uitdagen. Uitdagen om te blijven ontwikkelen in plaats van uren op Facebook rond te struinen en nutteloze content op te zuigen.

De content verschilt van ‘koffiezetapparaten in de vorm van turbojets tot aan zwevende speakers in de vorm van wolken’, van ‘de beste netflixdocumentaires tot aan de interessantste boeken’ en van ‘de lekkerste restaurantjes tot aan de mooiste plekken op de Filipijnen’.