HBO Creatieve media & Technologie: Afstudeeropdracht ‘Startupklimaat Nederland’

HBO Creatieve media & Technologie: Afstudeeropdracht ‘Startupklimaat Nederland’

with Geen reacties

In april 2016 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Creatieve media en Technologie op het Saxion te Enschede. Een studie die zich richt op het onderwijzen in vakinhoudelijke, conceptuele, ontwerptechnische en aansturingsmatige kennis en vaardigheden. Dit gebeurd door vakken als grafisch ontwerp, videoproductie, webtechnologie, 3D-animatie, creative teamwork, interaction design, programmeren en innovatie & trends. Naast deze, vaak, individuele opdrachten wordt er per kwartiel een project gevolgd waarbij het bedenken, vormgeven en ontwikkelen van interactieve boodschappen voor een specifieke gebruiker centraal staat.

Mijn afstudeeronderzoek en opdracht heb ik uitgevoerd bij OK GO Media te Amsterdam. Een online uitgever van verschillende online mediums als Numrush.nl, Vance.nl en Dutchcowgirls.nl Hieronder zijn mijn afstudeeronderzoek en afstudeerproduct te bekijken.

 

Afstudeerproduct:
Serie artikelen op het gebied van ‘Fintech’, ‘Healthtech’, ‘Cleantech’ en ‘Education’naar aanleiding van het afstudeeronderzoek.

 

 

Afstudeeronderzoek:
Op welke manier vertaal je de overeenkomende onderwerpen binnen verschillende startups in Nederland die mogelijk een belangrijke invloed hebben op de maatschappij, naar interessante content voor Numrush?