Docu-club #1: The art of.. (Netflix)

Docu-club #1: The art of.. (Netflix)

with Geen reacties

Door het grote aanbod films, series en documentaires zie je soms het virtuele bos niet meer. In de docu-club delen we tips over interessante documentaires (in de vorm van series) voor op de regenachtige zondagmiddag. Om met een zak Nibbits on the side te bekijken.

The Art of..

https://www.netflix.com/title/80232700

1 seizoen \ 16 afleveringen \ 20 minuten per aflevering

De nieuwe serie ‘The art of..’ van Netflix. Een serie met verschillende afleveringen over verschillende ambachten. De eerste aflevering gaat over oa. bierbrouwers, koffiebranders en thee-blenders. Niet te moeilijk om te volgen, interessanter dan door je Facebooktime-line scrollen en korte afleveringen van 20 min die zelfs de kortste spanningsbogen aankunnen.