Docu-club #3: Nieuw seizoen Chef’s Table

Docu-club #3: Nieuw seizoen Chef’s Table

with Geen reacties

Door het grote aanbod films, series en documentaires zie je soms het virtuele bos niet meer. In de docu-club delen we tips over interessante documentaires voor op de regenachtige zondagmiddag en/of voor iedereen die ‘s avonds meer wil dan GTST en The Voice. Om met een zak Nibbits of kaastbitterballen on the side te bekijken.

Voor als je het gemist had (zoals ik): ER STAAT EEN NIEUW SEIZOEN VAN CHEF’S TABLE ONLINE! Voor als je nu denkt: waar heb je het over? Prijs je de gelukkigste mens ter wereld. Je hebt nog vijf seizoenen om terug te kijken. Chef’s Table is een culinaire documentaire-serie waarin de meest bijzonder chefs met hun (sterren)restaurant worden uitgelicht.

In plaats van zich te richten op het restaurant wordt er juist gericht op het verhaal van de chef. Hoe zag en ziet zijn leven eruit en hoe is hij/zij gekomen tot waar hij nu is? Waarom staat er juist dat gerecht op de kaart en wat is het verhaal daar achter? Het verhaal wordt ondersteund met de meest prachtige beelden van gerechten en de bereidingswijzen.

Favorieten zijn de afleveringen met Massimo Bottura (Osteria Francescana in Modena, Italië), Magnus Nilsson (Fäviken in Järpen, Zweden) en Christina Tosi (Milk Bar, New York).

https://www.netflix.com/title/80007945

Vijf seizoenen

+/- 1 uur per aflevering