Met de app Wunderlist maak je handig (online) lijstjes

Met de app Wunderlist maak je handig (online) lijstjes

with Geen reacties

Apps, ze kunnen zo handig zijn. Waar Facebook en Instagram voornamelijk je tijd opslurpen zijn er ook apps die je juist tijd opleveren. Een van die apps is bijvoorbeeld Wunderlist. Met Wunderlist maak je eenvoudig online (to-do) lijstjes. Denk aan ‘boodschappen’, ‘work-to-do’ of bijvoorbeeld ‘huishoudelijke klusjes’. Zo raak je al die losse papiertjes met aantekeningen nooit meer kwijt!

Wunderlist beschrijft de app zelf als: “The easiest way to get stuff done. Whether you’re planning a holiday, sharing a shopping list with a partner or managing multiple work projects, Wunderlist is there to help you tick off al your personal and professional to dos”.

De app is gratis te downloaden op je telefoon/tablet/laptop (Android/Apple/Windows). Hierna log je in met een account. De app zelf wijst daarnaast voor zichzelf. Wanneer je lijsten hebt aangemaakt (zoals bijvoorbeeld: boodschappen, wishlist, reizen, to-do, random ideeën) kun je taken toevoegen. Als je deze taken hebt afgerond kun je ze afvinken en klinkt er een voldaan geluidje.

Daarnaast synchroniseert de app alles wanneer je hem download op verschillende apparaten en inlogt met eenzelfde account. Heel erg handig voor als je bijvoorbeeld onderweg in de bus plots iets bedenkt wat je niet moet vergeten. Op je telefoon open je de app, zet je de taak in een lijstje en wanneer je op je werk je laptop opent krijg je een herinnering! Ook kun je lijstjes delen met bijvoorbeeld je huisgenoot (boodschappen) of collega (to-do’s).

Je download de app hier!