Wishlist: De Matador Pocket Blanket, Dopper Insulated & AEG stofzuiger

Wishlist: De Matador Pocket Blanket, Dopper Insulated & AEG stofzuiger

with Geen reacties

De maand december komt er weer aan! De maand om cadeautjes (aan jezelf) te geven. Iedereen die het boek ‘Weg Ermee’ van Dennis Storm heeft gelezen weet: we willen alleen nog maar duurzame en bruikbare shit. Dus hierbij een duurzame wishlist: praktische en duurzame gadgets waar je ook echt iets aan hebt.

Pocket Blanket 2.0

Matador heeft een nieuwe versie van hun populaire ‘pocket blanket’ gelanceerd. Een ‘deken’ voor een in je broekzak. Handig voor op festivals of wanneer je aan het wandelen bent. De pocket vouw je uit tot een formaat van 44 inch x 63 inch en beloofd en is gemaakt van Nylon, een extreem sterke synthetische stof. Hierdoor is hij extreem sterk, waterproof en heb je altijd een plek om droog en schoon te zitten, waar je ook bent!

Je koopt hem hier voor $29,99 

Dopper Insulated

Dopper! Waarschijnlijk ken je ze wel. De duurzame flessen met de ingebouwde beker die het verbruik van plastic tegen willen gaan. Ze hebben momenteel een nieuwe versie met een geïsoleerde binnenkant. Deze nieuwe dopper houdt je drinken maar liefst 24 uur koud en bijvoorbeeld koffie houdt hij wel 9 uur heet. Je kunt kiezen uit een grijze of roze variant en hij is er in 350 ml en 580 ml.

Je koopt hem hier voor €34,50

Snoerloos stofzuigen

Stofzuigen, niemand zijn lievelingsactiviteit. Hij blijft overal achterhangen en ben je lekker bezig, dan is het snoer weer te kort. Snoerloos stofzuigen is dé oplossing en AEG heeft een nieuwe draadloze rakker op de markt gebracht. Hij heeft ingebouwde lampjes zodat je goed kunt zien waar je bezig bent en zijn accu gaat op dezelfde performance als een traditionele stofzuiger 60 minuten mee.

Je koopt hem hier voor €549,00