Fjällräven Polar: VOTE, VOTE, VOTE!

Fjällräven Polar: VOTE, VOTE, VOTE!

with Geen reacties

Hoi! Een verzoekje:

Wil jij Tosca op een slee achter een stel husky’s tijdens -20 graden Celsius in de sneeuw in Zweden zien? Ik ook wel. Stem dan via deze link (https://polar.fjallraven.com/contestant/?id=5170&backpage=1&order=popular&country=166) op mij!

Fjällräven organiseert jaarlijks een contest waarbij je 300 kilometer lange tocht met husky’s kunt winnen. Fjällräven Polar! De reis duurt vier dagen en gaat door het hoge noorden van Zweeds Lapland. Vaak onder barre omstandigheden. De contest is er om te laten zien dat je zonder ervaring kunt overleven met de gear van Fjällräven. Je wordt dan ook helemaal uitgerust met kleding van Fjällräven en krijgt 6 husky’s onder je hoede.

Het enige dat je moet doen is je aanmelden via de site, een filmpje uploaden en informatie delen over jezelf. Daarna is het hopen dat je of eindigt met de meeste stemmen of dat je wordt uitgekozen door de jury! Nederland valt daarbij in de regio met België, Luxemburg en de UK. Wil je mij wel zien op een slee achter een stel husky’s tijdens -20 graden Celsius? Stemmen kan via onderstaande link, alvast bedankt van een blij mens!

https://polar.fjallraven.com/contestant/?id=5170&backpage=1&order=popular&region=4