Ultiem uitje: Op 2-daagse safari met Land Rovers

Ultiem uitje: Op 2-daagse safari met Land Rovers

with Geen reacties

Bowlen, een etentje, escape rooms, je kent ze wel; personeelsuitjes. Wil je jou personeel nou eens echt verrassen met een tof en inspirerend uitje? Bij Teamtripper ben je dan aan het goede adres. Teamtripper regelt voor jou een 2-daagse safari in over de Veluwe met Land Rover Defenders. Hoe cool. Als je dan nog steeds niet als baas-van-de-maand wordt gekozen, dan weten wij het ook niet meer.

De 2-daagse safari is niet alleen een toffe ervaring, maar is ook nog eens echt goed voor de teambuilding. De route brengt je namelijk over onverharde wegen, door de bossen en enorme zandvlaktes van de Veluwe. Het uiteindelijk doel is een verwarmde blokhut met kampvuur. Hier staat de BBQ klaar met lokale biertjes, whisky, cognac, wijn en sigaren.

Als je dacht dat dat het was dan heb je het mis. Alsof het niet tof genoeg was slaap je namelijk ook nog eens op de Land Rovers zelf! #sleepinggoals

De volgende ochtend gaat de wekker weer vroeg. Wakker worden doe je te voet tijdens een wildsafari met gids. Bang zijn om niks te zien hoef je niet, op de Veluwe is de wildgarantie namelijk 95%. Hierna staat er een ultiem safari ontbijt klaar om je twee dagen mee af te sluiten.

Het kan nog gekker

Is je personeel je echt heel veel waard, dan kun je de 2-daagse trip op allerlei mogelijke manieren uitbreiden. Zo kun je in plaats van de barbecue ook een chef-kok inhuren, het wild vanuit een helikopter spotten en er een hottub bij huren. Gewoon wat ideetjes.

Zakelijk & vergaderen

Natuurlijk kun je het ook iets zakelijker maken door er bijvoorbeeld een vergadering of brainstormsessie midden in de natuur bij te organiseren. Als je er dan toch bent! Daarnaast kun je ook ‘gewoon’ een diner zonder overnachting op het safari camp organiseren. Of alleen een inspirerende vergadersessie in de natuur.

Als je geen personeel in dienst hebt kun je het natuurlijk ook gewoon met vrienden doen.. Wat dacht je bijvoorbeeld als vrijgezellenuitje? Of als familie-uitje? Alle informatie en mogelijkheden vind je op de site van Teamtripper. Voor meer sfeerbeelden kun je ook terecht op Instagram en de mannen van Manners proberen het uit en deelden hun ervaring hier!