Hebben: Deze powerbank van de Action

Hebben: Deze powerbank van de Action

with Geen reacties

De maand december komt er weer aan! De maand om cadeautjes (aan jezelf) te geven. Iedereen die het boek ‘Weg Ermee’ van Dennis Storm heeft gelezen weet: we willen alleen nog maar duurzame en bruikbare shit. Dus hierbij het ideale cadeau voor de feestdagen: De powerbank van de Action!

De Action verkoopt sinds kort een powerbank van het merk Trust. Het mooie? Hij kost nog geen twintig euro: €19,95. Hij heeft een capaciteit van 16.000 mAh waarmee je je telefoon tot wel 4x kan opladen. De meeste smartphones hebben namelijk een batterij met een capaciteit tussen de 3300 en 4000 mAh. Hij is daarnaast ook nog eens heel compact; 16x8x2.3 cm. Hij past dus gemakkelijk in je jaszak! Omdat hij twee USB-poorten heeft kun je hem ook nog eens makkelijk delen met iemand!

Wij zeggen: het ideale cadeautje! In deze tijd, met al die elektrische apparaten, komt hij altijd goed te pas. Dus: ren morgenvroeg naar de Action en haal hem (voor jezelf)!