Top 5 ‘foodblogs’ om te volgen

Top 5 ‘foodblogs’ om te volgen

with Geen reacties

We proberen iedere week een weekmenu te maken met originele en gevarieerde gerechten! Deze gerechten komen niet zo maar uit de lucht vallen. Hiervoor raadplegen wij kookboeken, google, de gratis magazines uit de supermarkt en.. foodblogs! Hierbij een lijstje van onze favorieten:

1. Francesca Kookt: 
Onze alttime favorite! Ze is moeder van twee jongens en deelt dagelijks over haar passie: eten! Verwacht (vaak) makkelijke recepten die goed voor je zijn, maar vooral ook heel erg lekker. Zo veel mogelijk met verse producten, maar spijbelen is ook geen probleem. Daarnaast geeft ze jaarlijks ook nog eens haar eigen Eetkalender uit! #powerwoman

Je vind haar site hier!

2. Culy:

Culy is niet echt een blog, maar meer een platform. Ze delen dagelijks meerdere artikelen met oa. recepten, tips voor in de keuken, ideeën voor hapjes, maar ook culinair nieuws. Denk aan nieuwe horecatentjes, interessante food-docu’s en bijvoorbeeld de FEBO-kledinglijn.

Je vind Culy hier! 

3. FavorFlav:

FavorFlav is net als Culy eerder een food-platform dan een blog. Met artikelen over de nieuwe restaurants, nieuwe food-producten, maar ook handige artikelen over ‘de basis’. Klassieke basisrecepten, basis ingrediënten voor in de voorraadkast en budget-tips.

Je vind FavorFlav hier!

4. OhMyFoodness:

Op OhMyFoodness vind je een mega upload aan recepten. Met per week weekmenu’s van 2 redacteuren = heel veel inspiratie. De recepten gaan in vergelijking met Francesca Kookt iets meer richting ‘lekker’ ipv. ‘gezond’. Zo hebben ze onder andere fastfood-friday.

Je vind OhMyFoodness hier!

5. Munchies:

Net als Culy en FavorFlav een food-platform. Munchies neemt de food-industry niet al te serieus. Verwacht artikelen over de IJslandse president die strijd voor Hawaiipiza zonder ananas en foto-reportages met winkelmandjes van mensen met katers in de supermarkt.

Je vind Munchies hier!