Wishlist: All-black tandenborstel en Bosatlas van De Wadden

Wishlist: All-black tandenborstel en Bosatlas van De Wadden

with Geen reacties
De maand december komt er weer aan! De maand om cadeautjes (aan jezelf) te geven. Iedereen die het boek ‘Weg Ermee’ van Dennis Storm heeft gelezen weet: we willen alleen nog maar duurzame en bruikbare shit.
All-black elektrische tandenborstel

Tandenpoetsen, waarschijnlijk niet je meest favoriete onderdeel van de dag. Met de All-black electric tootbrush wordt het in ieder geval al een stuk interessanter! De elektrische tandenborstel van het merk Quip is, zoals de naam al zegt, helemaal zwart. Het meest belangrijke is echter dat je niet alleen tandenpoets voor je eigen tanden, maar ook het goede doel steunt. Een deel van de omzet wordt namelijk gedoneerd aan de ADA Foundation, een stichting die de mondhygiëne in 3e wereldlanden wil verbeteren. De tandenborstel kost $55. Hierbij krijg je na elke 3 maanden voor $10 een nieuw opzetstukje én een nieuwe batterij. Optioneel is een nieuwe tube tandpasta.

Je koopt hem hier.

De Bosatlas van De Wadden

Oke, misschien is dit boek alleen tof voor ook echte waddenliefhebbers. Maar wie is dat nu niet? De Bosatlas van De Wadden is, natuurlijk, een atlas waarin je alles vind over de Waddeneilanden. Over de geschiedenis, over de dieren, over de natuur en het toerisme. En prachtige vormgeving en infographics.

Je koopt hem oa. hier voor €29,95.

Elektrische deken van de Aldi

Brrr, ben je eindelijk een beetje slaperig, stap je in een (ijs)koud bed.. Nog een keer brrrr. Om dit intens nare voorval (dat dus elke(!) avond plaats vindt) op te lossen is daar de ‘elektrische deken’. Hoef je de verwarming ook niet op 22 graden te zetten in je slaapkamer #duurzaam. Iets voor je opa en oma? Nee hoor. Je kunt hem ook gewoon in je eigen bed leggen en er niemand over vertellen. Wanneer je daarna complimentjes krijgt over waarom je er zo lekker uitgerust uit ziet kun je gewoon zeggen dat je dagelijks om 05:00 uur op staat om vervolgens twee uur aan yoga te doen. Zo iets.

Je koopt dit hemelse ding nu voor maar €20,00 hier of bij de Aldi.