Eco friendly wattenschijfjes van ImseVimse!

Eco friendly wattenschijfjes van ImseVimse!

with Geen reacties

Voor op je ‘goede voornemens voor 2019’ lijstje: de eco friendly wattenschijfjes van ImseVimse! Op slechts een dag gebruiken wij meestal 2 a 3 wattenschijfjes om onze make-up eraf te halen die daarna in direct in de prullenbak belanden. Ontzettend milieu-ontvriendelijk als je erover nadenkt. ImseVimse dacht hetzelfde en bedacht daarom de ‘eco friendly make-up pads’.

De wattenschijfjes zijn gemaakt van 100% organic cotton. Een materiaal dat heerlijk zacht op je huid voelt. Ze werken hetzelfde als ‘oude’ wattenschijfjes. Je doet er een beetje make-up remover op en haalt er je make-up mee af. In plaats van ze daarna weg te gooien, gooi je ze echter in de wasmand. Je wast ze en gebruikt ze daarna gewoon weer opnieuw! Dat niemand dit ooit eerder bedacht heeft.. 

ImseVimse is een bedrijf uit Zweden. Ze vinden dat ‘duurzaam’ de norm moet zijn en de make-up remover pads is dan ook niet het enige dat ze verkopen. Ook herbruikbare luiers en herbruikbare tampons vind je in hun online shop. Net zo enthousiast als ons? Je vind ImseVimse en de producten die ze verkopen hier! Voor 10 stuks in een zelf gekozen kleur (zwart, wit of wit met een rood randje) betaal je €9,95. Daar kun je ze niet voor laten liggen toch?