Boeken-club: Wine trails (Lonely Planet)

Boeken-club: Wine trails (Lonely Planet)

with Geen reacties
Opzoek naar een cadeau voor jezelf of voor een ander wijn- en reisfanaat? Dan is het boek Wine trails van Lonely Planet echt fantastisch! 

In het boek behandeld Lonely Planet verschillende wijnregio’s over heel de wereld. Van Australië tot aan Argentinië en van Frankrijk tot aan Georgië! Elke wijnregio wordt beschreven met een korte inleiding en een plattegrondje. Er worden daarna verschillende wijngaarden in de regio behandeld. Zoals je van Lonely Planet gewend bent worden er ook een aantal tips gegeven voor restaurants en overnachtingsmogelijkheden! Het is echter geen boek dat je meeneemt op reis. Door het formaat, de dikke kaft en de prachtige foto’s is het een prachtig boek voor op de koffietafel! 

Beschrijving van Bol.com:

Lonely Planet Wijnroutes bevat 52 gedetailleerde routes naar de interessantste wijnstreken ter wereld, nabij grote steden. Hij voert naar geheime pareltjes in bekende regio’s als Toscane en de Bourgogne, maar ook buiten de gebaande paden naar wijngaarden in bijvoorbeeld Georgië en Griekenland. Met beoordelingen van wijnexperts en praktische informatie voor je verblijf in de streek kan je reis niet mislukken. De indrukwekkende foto’s maken het boek compleet.

Je koopt hem hier!